Top

“Van presenteren gaat mijn hart sneller kloppen”

Bio.

aanhalingNa het jarenlang spelen van jeugdtheater, presenteren en produceren van (online) televisieproducties, het uitvoeren van marketingcommunicatie projecten en ‘het aan elkaar praten van evenementen’ heb ik ervaren dat bij presenteren mijn hart sneller gaat kloppen. Presentatie op camera, als dagvoorzitter of als ceremoniemeester; ik doe het graag. Het liefst met inhoudelijke betrokkenheid en van informatieve, maar niet té serieuze aard.
Het heeft alles te maken met ‘communicatie’ en dat sluit dan ook mooi aan op mijn andere werkzaamheden. Een vuurtje dat overigens is aangewakkerd door mijn vader, die een fervent journalist was.

Toen ik enkele jaren geleden talenten een podium bood bij het talentenjachtconcept dat ik organiseerde in verschillende gemeenten, wist ik zeker dat hier mijn hart ligt. Ik interviewde de deelnemers, gaf hen een professioneel podium en creëerde de ruimte het beste in zichzelf naar boven te halen. Het gaf me onwijs veel plezier en ik kon door de uitgebreide voorbereiding de rest aan het toeval overlaten.

Presenteren levert mij een gezonde spanning en is datgene waar ik met alle liefde mijn werkzame leven van maak!

Tot gauw?!aanhaling

Handtekening-1-300x184

Top