Top
 

Presentatie.

Camerapresentatie & verslaggeving

Jong geleerd, jong gedaan. Als tiener deed Kevin een schat aan ervaring op bij de lokale omroep. Een speeltuin waar hij veel heeft geëxperimenteerd en geleerd, zowel voor de camera als achter de schermen. Hij is graag intensief betrokken bij de inhoud en de teksten van de items die hij presenteert en als het even kan ook bij de montage. Kevin heeft een prettige interviewtechniek die zowel werkt op de rode loper bij bekende Nederlanders, als bij diepte-interviews. Met een goede voorbereiding en oprechte interesse werkte hij onder andere voor Stage Entertainment en Kinderjury TV.

Zijn creativiteit, productionele ervaring en redactionele interesse maken hem een gedreven presentator die zich – ook in stressvolle situaties – inzet voor een perfecte presentatie.

Dagvoorzitterschap & gespreksleiding

Meng presentatietalent en strakke regie met een vleugje gastheerschap en je hebt Kevin als dagvoorzitter. Hij treedt regelmatig op als dagvoorzitter of gespreksleider bij verschillende bijeenkomsten. Soms betreft dat pittige, inhoudelijke materie, zoals een discussie over huurverhoging bij een woningcorporatie of een ledenjaarvergadering van een bank. Hij houdt het programma nauwlettend in de gaten en goed in de hand. Als dagvoorzitter is Kevin luchtig, scherp, welbespraakt, grappig waar het kan en op-en-top voorbereid.

Ook culturele evenementen en festivals praat hij gedreven aan elkaar. De jas van ceremoniemeester past hem goed en zijn kundige improvisatievermogen brengt hem tot een professioneel spreker.

Kinderjury TV

BackeStageNow

“Woningcorporatie Eemland Wonen maakt graag gebruik van de diensten van Kevin van den Berg. Bij presentaties bereidt hij zich terdege voor; de presentatie is scherp, to the point en ontspannen. Hij voelt goed aan met welk publiek hij te maken heeft. Last but not least: afspraken worden nagekomen.”

Hans van der Velden - Directeur Eemland Wonen
Top